Elfogadó nyilatkozat: Hozzájárulok, hogy az nta-keramia.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen, a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élmény érdekében.

Termékek Menü

Szállítási információk

Készleten nem lévő, vagy egyedi elképzelések várható elkészítési ideje átlagossan14 nap. Az elkészülési időről megrendeléssel egy időben tájékoztatjuk. Feliratos, vagy egyedi mintákat, csak a vételár beérkezése után áll módunkban elkezdeni, így az elkészítési idő, onnantól értendő. 
A termék szállítási idejét a visszaigazoló e-mail tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon. 
                                                                    Szállítási díjak:  

Szállítási díjaink az ország területén egységesek. Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalunk.

Szállítási díjak: 

• Házhoz szállítás Sprinter futárszolgálattal: 1.990 Ft / 2.500 Ft

• Pick Pack Pont-on történő átvétel: 990 Ft - 1.200 Ft

  www.pickpackpont.hu/halozatunk-tagjai

• Postai csomagszállítás: 2.900 Ft / 3.200 Ft (A szállítás ára a csomag súlyától, és a törésbiztosítás árával változik.)

• Személyes átvétel: Ingyenes


Áraink a rendelés időpontjában érvényes árak, amelyeket a termékek mellett találnak. 
Az árak alanyi adómentesek, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költségek a megrendelés véglegesítése előtt, valamint a Vásárlási feltételek között is megtalálható. Amennyiben hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést.

Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelés feladását követően e-mailt kap a rendelés beérkezéséről és (később) egyet a megrendelés elfogadásáról. Telefonos egyeztetés esetén hívja a +36-20-386-0265 telefonszámot. Fizetési feltételek:

Egyedi termékeket, feliratos termékeket, csak a vételár kifizetése után készítjük el.

A megrendelt termék, csak a vételár beérkezése után kerül, a kiválasztott szállítási móddal kiszállításra. 
   

 

Kelt: Királyszentistván, 2017. 04. 18.

 

Hatályba lépés dátuma: 2017. 04. 18.